1 2 3 4 5

Opfriscursus autorijden

Sommige bestuurders hebben een rijbewijs, maar rijden weinig in een auto. Bijvoorbeeld omdat hun partner altijd rijdt, omdat ze graag fietsen of omdat ze de auto weinig nodig hebben. Andere bestuurders moeten meer gaan autorijden, bijvoorbeeld vanwege het veranderen van de thuissituatie of een verhuizing.
Jan van Grinsven is er voor iedereen met een rijbewijs die graag kennis en vaardigheden wil opfrissen. Hij biedt opfriscursussen voor mensen die weer of meer willen gaan autorijden. In overleg kan deze bijscholing en/of begeleiding in uw eigen auto plaatsvinden. Vaak heeft een kleine opfriscursus met een paar lessen al een groot resultaat.
Jan van Grinsven doet ook begeleiding en opleiding van mensen met rijangst. Bent u of kent u iemand die bepaalde aspecten van het verkeer als (erg) lastig ervaart? Iemand die bijvoorbeeld problemen heeft met de snelweg, met parkeren of een traumatische (verkeers)ervaring? Of misschien iemand die zelfs helemaal niet meer de weg op durft? Een vrijblijvend gesprek met Jan van Grinsven is wellicht een goede start om dergelijke ongemakken op te lossen. 

U bent nooit te oud om te leren

Vraag vrijblijvend informatie