1 2 3 4 5

Rijles voor ouderen en senioren

Voor mensen die (nog) een rijbewijs hebben of nog willen behalen. Of u nu 50+ of 75+ bent: JvG Rijopleidingen kan u uitstekend van dienst zijn. Lees er meer over door verder te scrollen op deze pagina.

Rijles voor 50+

Autorijden kunt u prima leren op latere leeftijd. In uw eigen tempo, stapgewijs toewerken naar uw rijbewijs met een ervaren instructeur.

i

Bijles of opfriscursus

Bijvoorbeeld wanneer u de laatste jaren weinig hebt gereden, wanneer uw vaste routes veranderen of als u meer in drukker verkeer moet gaan rijden.

Rijtesten voor het CBR

U kunt worden uitgenodigd voor een rijtest door het CBR. Jan van Grinsven kan u in dit traject begeleiden, wat de medische indicatie voor de rijtest ook is.

Rijangst bij ouderen

Rijlessen om rijangst te overwinnen. In een ontspannen sfeer, om opnieuw vrijheid, vertrouwen en onafhankelijkheid in de auto te ervaren.

Rijles na een medische indicatie

Jan van Grinsven wordt vaak gevraagd voor rijlessen door ouderen bij een medische indicatie. Bijvoorbeeld bij niet-aangeboren hersenletsel, zoals een herseninfarct, hersenbloeding of MS. Maar bijvoorbeeld ook bij dementie of neurologische aandoeningen.

Vaak roept het CBR deze oudere bestuurders met een medische indicatie op voor een rijtest. Zo ging het ook bij Frans uit de onderstaande video, die een herseninfarct (CVA) heeft gehad. Jan van Grinsven heeft Frans met specialistische rijlessen voorbereid op zijn rijtest. Frans werd hierbij, mede door de hulp van Jan van Grinsven, gelukkig weer rijgeschikt verklaard. Hij kan en mag nu weer veilig de weg op. Bekijk de video hieronder:

Gaat u nog met vertrouwen de weg op?

 

Of twijfelt u misschien over uw rijgedrag? Jan van Grinsven kan u helpen om met meer vertrouwen en beter rijgedrag aan het verkeer deel te nemen.  Voel uzelf niet te groot om contact op te nemen. Ook wanneer u recent vervelende ervaringen in het verkeer hebt meegemaakt. Schroom niet om te bellen of mailen. Zelfinzicht is een groot goed, zeker als de (verkeers)veiligheid in het geding is.

Schaam uzelf niet. Kies voor veiligheid.

Voor u en andere verkeersdeelnemers.